söndag 18 augusti 2013

White Dwarf presents: Space Marine Battles 1993Normalt sett så brukar jag inte bry mig om böcker som till 90% innehåller gamla artiklar från White Dwarf.
Det mesta har jag troligen redan läst och har jag inte det så kan jag ju lika bra ta fram mina WD och läsa dom där, eller hur?
Men, när det kommer till Epic så är jag numera körd.
Det är en härlig känsla att sitta med den här boken tillsammans med en kopp kaffe bredvid sig och läsa ett par battle reports. Man blir inspirerad och man får dessutom syn på saker som man inte sett eller ens tänkt på under de 20 år som gått sedan boken gavs ut.

En del nya regler presenterades.
Daemon Engines of Tzeentch, Epic karaktärer (unika personligheter), Additional Titans & Gargants, och Assult (regler för att attackera befästningar).
En del regler ersattes så småningom när Titan Legions gavs ut men för mig känns det som att det spelar mindre roll då reglerna fortfarande är så bra.
Fyra battle reports ingår som läsning i boken samt lite taktikprat och en modeling workshop.Skulle inte förvåna mig om den här boken faktiskt kommer få mig att vilja spela Epic med 2:nd edition rules (t.o.m. Titan Legions) när tillfälle ges. :)
Till dess ska jag fortsätta damma av mina stands och kanske måla ett par titaner.

2 kommentarer:

 1. Spana in denna Chaos Epic armé. Borde falla herrn i smaken: http://onyxworkshop.wordpress.com/epic-armageddon/iron-warriors/

  /Hans

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mycket trevlig armé och blogg som definitivt ska läsas!
   Väldigt imponerande Chaos armé. Måste ligga många timmars jobb bakom dom.
   Stort tack för tipset :)

   Radera