tisdag 29 september 2015

Hero series - Bootleg Zorro

I väntan på något vettigt att skriva om så förpestar jag bloggen med ännu en leksak från Bootlegdjungeln. Ni vet en sådan där pryl som man egentligen hoppas slippa se men som likt förbannat hänger där på kroken i lågprisbutiken.
Den här gången så är det gamle Zorro som fått äran (?) att stå modell för någon taskig leksakstillverkare med noll smak.Denna hjälte som svartklädd smyger runt i nattens mörker iklädd svart mask, svart mantel, svart tröja & svarta byxor måste ju vara den ultimata spionen, superhjälten eller fungerar kanske rentav som en mystisk lönnmördare?
Kanske vore han också det om det nu inte var för de där gigantiska RÖDA stövlarna i storlek Jan Långben han valt att klä sig i! Lycka till med att smyga runt i dom där!

På huvudet har han en Tom Petty/Vanheden-hatt.
Någon passade på när Zorro sov siesta att måla dit tre läckra kedjor på hans bröstkorg eller så har dom kört över honom med ett continental däck! (han sov verkligen hårt den där gången).

Som tillbehör har han fått det ultimata, tysta och smidiga Ninja-vapnet morgonstjärna, en RÖD skyddsväst, en mekanisk fågel med tre stjärtfjädrar (vad ska det annars föreställa) samt ett verktyg att kunna klättra bland höga byggnader med (förmodligen fortfarande iklädd de röda gummistövlarna).

På förpackningen kan vi läsa ut att leksaken är tillverkad i Kina (oj vad förvånande).
Stålmannen, Läderlappen och Spindelmannen är också där och tittar avundsjukt mot förpackningens innehåll och alla tycks dom tänka "det där kunde vara jag".
Egentligen tror jag att samtliga är överlyckliga att dom just den här gången slapp bli förevigade som actionfigurer.

35 spänn!!?
Skulle inte tro det!
Men tack ändå!

(Fotad i en lågprisbutik på Öland).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar