söndag 11 februari 2024

Dagens Warhammer-bild - 1991

Dagens bild är hämtad från baksidan av White Dwarf nummer 139 från 1991. 

Tittar man noga på bilderna så hittar vi här några riktigt gamla figurer från 3rd edition eller kanske t.o.m. ännu äldre. 



2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig testat 3rd ed, men jag har iaf regelboken som är väldigt trevlig att bläddra i. Min Skaven armé innehåller nog faktiskt ett par av de modeller som finns med på den bilden, men det mesta är lite senare. Ser ut som någon typ av Skaven kavalleri längst bak med ryttare på ratogres, coolt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har heller aldrig spelat 3rd ed men några praktikanter på mitt jobb hade boken med sig och jag tror att det var där någonstans som jag fick upp ögonen för figurspel. När 4th med sin fantastiska box väl anlände så slog jag till. Jag har dock alltid gillat fluffet i de äldsta böckerna och därför skaffat dom nu på äldre dagar. Jag undrar om inte Skaven-armén på bilden är den som Andy Chambers målat? Jag är nästan helt säker på det. Gillar basernas "skräpiga" utseende vilket passar sjukt bra med Skaven. Dom enda figurerna som jag har här är eldkastar-teamet som jag köpte av en kompis och som jag tror att jag egentligen ville alliera med mina Orcs & Goblins. Blev dock aldrig något av den planen. Jag har även köpt på mig en av de där gamla Fanatics men jag minns faktiskt inte vilken av dom. Kul att dom inte var Night Goblins på den tiden :)

      Radera