lördag 20 januari 2024

Dagens Warhammer-bild

Vad kan passa bättre en dag som denna än att lägga upp en fin bild från Warhammer-världen? Jo eftersom Warhammer-The Old World har release precis idag så festar vi till det lite extra med två bilder hämtade ur gamla White Dwarf magazines. Jag tror åtminstone inte att jag haft dom här båda uppe på bloggen tidigare? 

Ha en fortsatt bra helg! För egen del så blir det en del målande av Legions Imperialis samt lyssnande på podcasten Cast Dice där dom har en mycket trevlig pratstund med Rick Priestley. 

Ha det så gott! 








5 kommentarer:

  1. Vackert! Värt att notera att det faktiskt är precis den wyvernen med shaman på första bilden som GW kommer att släppa som "Made to order" snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trodde först att dom skulle släppa den modell som kom några år efteråt men det verkar ju mycket riktigt bli den här godingen. Jag har kvar min som jag köpte när den först gavs ut. Det är ingen målning som jag är så stolt över idag men jag älskar själva modellen. Enda problemet med den var att benet som den har i marken inte riktigt klarar av tyngden från all metall så efter en tid så tenderar Wyverns "näbb" nästan röra vid marken framför den. Eftersom den är gjuten i den metall som fanns före White metal så går det att försiktigt böja tillbaka den till sitt vanliga attackläge. Får kanske ge den en stödpinne eller krycka av transparent plast så inte benet bryts till slut.

      Radera
    2. Jo det kunde ju vara lite pilligt att få saker och ting att sitta ihop och bli stabila. Jag har en stor drake som jag minns var helt omöjlig att få vingarna att sitta kvar på, de försvann till slut så det fick bli plastvingar istället.

      Radera
    3. Jag minns att jag tittade avundsjukt på de senare släppta drakarna i plast.
      Så grymt mycket lättare att sätta samman än de gamla i metall.

      Radera