lördag 1 februari 2014

EPIC - Smått och Gott!

Har roat mig med att pyssla ihop min första terrängbit till Epic på säkert 20 år!
Inget fancy eller svårt men det var ändå riktigt kul att försöka plita samman ett stycke terräng som man förhoppningsvis i framtiden kommer ha bra användning för.
Är annars vansinnigt förtjust i pappersbyggnaderna till 2nd edition Epic Space Marine men det skadar inte att blanda upp det hela med andra typer av terräng.
Får se det hela som ett test på hur jag ska bygga och pynta mina husruiner och andra byggnader till Epic. Själva väggarna till ruinen kommer från grundboxen till Epic 40.000 (1997) och är mycket bra att bygga med. Hittas numera på Ebay för en mindre slant.


There is another 40K game. And it is Good. 

Passar även på att tipsa om en fantastiskt bra artikel som finns att beskåda om ni trycker HÄR
       

4 kommentarer:

 1. Ser mycket bra ut. Alla dina trevliga inlägg om Epic får mig at vilja plocka fram mitt egna spel och gamla figurer :)
  /Hans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hans! Tackar-tackar!
   Epic är ett riktigt trevligt spel och det är faktiskt riktigt kul att plita ihop en armé innehållande horder med figurer. Ebay är en utmärkt källa till begagnade gubbs och fordon ;)
   Jag har ju själv en förkärlek till de äldre upplagorna men efter att ha blivit medlem i gruppen "EPIC 40k Scandinavia" på Facebook så har jag nästan (nästan) blivit lite sugen på Armageddon också.
   Ha en bra kväll! //Ola

   Radera
 2. Dehär är kärlek!
  Jag håller precis på att genomgå samma nostalgiska resa med att samla ihop två epic armeer (Imperial Guard och Space Wolfs)
  Håll oss uppdaterade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Robert!
   Kul att mina artiklar, bilder och ältande om gamla spel uppskattas och inspirerar.
   Håller själv just nu på med en old school Chaos armé till 2:a upplagan av Epic. Blir enkelt målad (glada färger) men på spelbordet kommer det nog att se helt okej ut. Lägger upp lite nya bilder när det blivit mer poäng av det hela. Kom faktiskt på mig själv med att sitta med ett 20-tal Imperial Guards för en stund sedan. Vet inte vad jag ska med dom till men man kan ju alltid använda dom som Chaos Cultists eller allierade till mina Marines. Eller blir det väl som vanligt; man påbörjar en helt ny armé som man från början inte alls hade tänkt samla på :)
   Ha en bra kväll! Med vänlig hälsning/Ola

   Radera