onsdag 3 april 2013

Tyranid Attack - 1992Tyranid Attack var ett väldigt enkelt och kul brädspel från Games Workshop.
Precis som i det mer kända Space Hulk bygger storyn på att man ska lyckas med konststycket att förgöra de aliens (Tyranider och Genestelaers) som huserar i ett stort organiskt rymdskepp.
Med hjälp av några Space Marines gäller det att försöka slå ut skeppets livsviktiga organ.
Tyranidspelaren ska givetvis göra allt för att stoppa dig.Några av GW:s tidiga och numera klassiska figurer i plast fanns med i den här boxen;
Tyranid Warriors, Genestealers, Genestealer Hybrids, Space Marine Scouts, Space Marine Terminators samt en Librarian i Terminator rustning.

I White Dwarf 158, 159 och 162 presenterades det även regler för att kunna använda bla Eldar och diverse Dreadnoughts i spelet.Om man vill ha tag i ett väldigt enkelt och snabbspelat brädspel där du för en gångs skull kan använda en del av de figurer du har i din figursamling så kan jag varmt rekommendera Tyranid Attack.
Det här är spelet som du faktiskt kan ha som alternativ när nära och kära kommer dragandes med det vanliga Bondespelet eller Fia med knuff.Brukar dyka upp på Ebay för en ganska billig peng.
Saknas det figurer så är det ett mindre problem då Tradera/Ebay är fullt med begagnade plastgubbs till löjligt låga priser.


 


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar