torsdag 14 april 2022

Dagens Warhammer-bild 1991

Dags för påskfirande och då firar jag lite extra genom att lägga upp en ny Warhammer-bild från det gyllene GW-året 1991. Jag passar även på att klistra in ett målningstips på skeletons från samma år då texten passar så bra ihop med bilden på Undead-armén. 😊





Ha en trevlig helg och hoppas att ni hinner måla annat än bara ägg! 

4 kommentarer:

  1. Undead från den eran (och Skaven) är mina senaste projekt, jag gillade inte senare inriktningar de odöda hade med massa supervampyrer. Är en så länge i ett tidigt skede av att införskaffa modeller, men jag har Arkhan och hans flygande kärra så det känns som en god start.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med dig! Jag gillade heller aldrig de senare versionerna av Undead. Det kändes nästan omöjligt att översätta sin gamla Undead armé till Vampire counts/Tomb Kings utan att behöva utelämna en del enheter. Åtminstone så minns jag det så. Jag gillar de riktigt gamla (3rd edition) Skeleton warrior figurerna i metall. Det känns verkligen som att varje figur då hade en unik charm (!) trots att det bara handlar om billiga, i poäng, rank and file fotsoldater.

      Radera
    2. Min tanke bakom en odöd retroarmé är att någon gammal Empire magiker som förvillat sig i förbjudna läror och börjat dra ihop ett klassiskt gäng av skelett, zombies och kanske några mumier. Men vi får se, hade absolut föredragit gamla metallskelett men de är inte lätta att hitta till rimligt pris så kan nog behöva nöja mig med plastskelett från 4th.

      Radera
    3. GW:s gamla plastskelett går inte heller av för hackor!
      Sjukt bra och kul figurer som dessutom är lätta att konvertera. :)

      Radera