onsdag 2 oktober 2024

Bolt Action - väntan är över! (version 3)

Äntligen så är den nya regelboken till Bolt Action här! 
För egen del så gjorde jag en förhandsbokning hos Dahlborg’s Battle redan den 27:e april och i måndags så anlände den så hett efterlängtade boken till slut i mina händer.
Dahlborg’s har för övrigt som enda återförsäljare utanför Warlords egen verksamhet haft den unika möjligheten att skaffa fram signerade exemplar vilket ju verkligen får ses som ett bevis på att dom är en väl etablerad och av både kunder och leverantörer en uppskattad specialistbutik inom sitt område.
Jag tror att jag vid ett flertal tillfällen redan rekomenderat deras webbutik men jag tycker att dom förtjänar ännu mer uppmärksamhet så här har ni länken dit.     


Jag har än så länge inte hunnit läsa igenom allt men precis som förra gången som reglerna ändrades så misstänker jag att man relativt snabbt kommer in i det nya tänket. Min spelgrupp har redan bokat in en första version 3 spelning och då kommer vi köra enbart med infanteri samt vars ett medium mortar team samt ett mmg-team för att på så sätt komma in i grunderna. 
Ska bli mycket spännande! 

Bolt Action regelböcker version 1-3. 
Jag har testat alla tre men givetvis är det 2nd edition som jag spelat allra mest. 
Än så länge har jag inte varit besviken på de spel som jag deltagit i. 
Det ÄR, enligt mig, ett mycket bra figurspel. 


Till premiären så ska vi spela 600 poäng och som sagt så blir det utan fordon och artilleri. 
Det blir ett öken-tema och jag kommer använda mina Tyska Afrika Korps. 
Jag har målat upp lite mer till den här armén sedan vårt 500 poängs projekt och jag har nu under sensommaren fyllt på med extra infanteri. 
Jag får kanske köra en uppföljning så småningom så det blir tydligare hur just den här styrkan har växt sedan 500-strecket. 
Återkommer! 

Tack för att ni läser och hoppas att ni får hobbytid över till att måla mycket figurer, fordon och terräng!