söndag 13 mars 2016

Epic - Chaos


Som ni säkert vet så får jag emellanåt cravings för gamla Epic och allt som hör där till!
Inte så att jag tvunget måste spela (även om jag fortfarande med en dåres envishet hävdar att det är ett av de bästa GW-spel som någonsin funnits) utan ibland räcker det med att bläddra i gamla White Dwarf tidningar, lyfta på locket till en av boxarna eller bläddra i någon av regelböckerna.
När mitt behöv av 6 mm blir som allra störst så åker målarlådan (nästan en sådan där som Lennart Swahn tillsammans med John Blund lottade ut i barnprogrammen på 80-talet, men bara nästan) fram.

Senaste gången som målarlådan stod på köksbordet tillsammans med Epic-pjäser så blev det lite old school Chaos som målades.
Har alltid velat måla Troll (jodå, Chaos kunde visst ha Troll i 40k-världen, inget konstigt alls) och Minotaurer (o yes) så nu blev det dags att ta tag i de där godbitarna.
Det hela blev till ett litet Slaanesh warband och jag försökte måla även upp pjäserna så att dom skulle se ut att passa in i den tidstypiska målningen som pjäserna har i regelböckerna från tidigt 90-tal.
Hyfsat nöjd med resultatet och det var riktigt kul att åter igen måla dessa kul figurer och pjäser.

Förra veckan sjösatte jag warband nummer två och den här gången blev det Khorne som får backa upp mitt Slaanesh-band med lite välbehövlig eldkraft.
Har även påbörjat arbetet med att restaurera en gammal Banelord Titan från 1993 som jag vid tillfälle köpte billigt på Tradera (överöst med kladdigt lager tjock färg och lösa avbrutna delar).

Planen för hela projektet är att få ihop en liten armé som ska kunna alliera sig med mina gamla Orks i kriget mot min arme av Space Marines = två spelbara arméer till gamla Space Marine Epic. 


     


  
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar