torsdag 19 maj 2022

Bloggen firar 10 år!!

Så då har dagen kommit för bloggens 10-års dag.
Känns helt otroligt att jag lyckats hålla den levande under så lång tid. Visst, emellanåt så går det långt mellan uppdateringarna men tio år känns onekligen ändå som en milstolpe. 
Bloggen har visserligen aldrig lyckats locka tusentals läsare och företagen står inte direkt i kö med erbjudande om sponsring och marknadsföring men det är det nog väldigt få som lyckas med. 
Jag tar nog helt enkelt upp lite för löjliga, obskyra och udda saker för att lyckas locka över läsare från bloggar som handlar om mode, livsstil och matlagning. Dessutom jobbar jag ju inte heller heltid med mitt skrivande. Det blir mest att man får trycka in en uppdatering via sin mobil när man hittar en lucka i vardagen.
Och vet ni vad? Detta är helt ok för mig. Visst hade det varit kul med gratis byggsatser, spelgubbar och målartillbehör mot att jag hade gjort några recentioner eller gjort reklam för någon butik eller företag men samtidigt så vill jag skriva om saker som ligger mina intressen nära. Den dag jag måste sitta och jobba med ett inägg för att hålla en deadline, ja då är det kanske heller inte lika roligt längre. 

Lånad bild mest för att jag vill ha bilder i alla inlägg. 
Dock hade jag ett sådant här Fozzie Bear tvål som barn. 
Det var för fint för att användas så den stod mest som prydnad i badrummet i sådär 30 år innan den torr och sprucken slutligen hamnade i soporna. 
Nästan så man ångrar sig men det går ju inte att spara allt! 😁



Vi får väl se hur länge jag uppdaterar TOYS - Ett Nytt Hopp. Hade jag idag  börjat om från början så hade jag förmodligen gjort en del saker helt annorlunda men på det sätt som den utvecklats så är jag ändå nöjd.
Jag har även haft roligt under tiden och en del prylar och företeelser känns riktigt bra att ha plitat ner info och minnen om. De saker som man kanske bara haft en diffus minnesbild av men som man till slut lyckats hitta fakta och bilder om och göra så att dessa luddiga glimtar inte helt faller i glömska är de allra roligaste att jobba med. 
Att ge dom ett nytt hopp liksom. 
Här nedan är länkar till några av de minnen som jag är mest nöjd över att ha fått in på bloggen.      




Ha en fortsatt bra dag och ett stort tack för att ni tar er tid att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar